Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
175

Μείωση στα Δημοτικά τέλη από το Δήμο Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
31.12.15 • 11:05
#Tags:

Μείωση στα Δημοτικά τέλη από το Δήμο Λιβαδειάς

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λιβαδειάς κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη 23/12/2015 αποφάσισε τη μείωση των δημοτικών τελών για το έτος 2016 ως ακολούθως:

Δημοτικο Συμβουλιο Λιβαδειάς• Μείωση κατά 5% των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού ανά δημοτική ενότητα για το έτος 2016

• Μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών για πολύτεκνους και απόρους και

• Πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για άτομα με ποσοστό αναπηρίας από 67% και άνω, εφόσον βέβαια πληρούν τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας και είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λιβαδειάς.

Η μείωση των δημοτικών τελών αποτελεί μέρος της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λιβαδειάς απέναντι στους δημότες του που έχουν υποστεί, τα τελευταία χρόνια, τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle