Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
302

Μεγάλες διακρίσεις από τον ΓΑΣ Λιβαδειά στο Kalamata Cup

< 3 λεπτά
27.02.19 • 12:56
#Tags:

Εξαιρετικά επιτυχημένη με ένα Χρυσό από την αθλήτρια Αποστολία Νάση , δύο Αργυρά μετάλλια από την αθλήτρια Μαρία Σφήκα και θέσεις στην οχτάδα από τηναθλήτρια Έφη Κοσμίδη ,  η αποστολή  του ΓΑΣ Λιβαδειάς στον 27ο Διεθνή αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ‘Kalamata Cup’ και στον 6ο  Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ‘Elegant Cup’  στη πόλη της Καλαμάτας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και τη φετινή χρονιά η αποστολή του ΓΑΣ Λιβαδειάς στη πόλη της Καλαμάτας όπου όλες οι αθλήτριες κατάφεραν πέραν της πολύ σημαντικής εμπειρίας τους σε αγώνες ρυθμικής γυμναστικής , να επιδείξουν μια πολύ σημαντική βελτίωση και παρουσία ικανή να τις φέρει πολύ κοντά και ανάμεσα στις πρώτες θέσεις.

Αξιοσημείωτη  η 1η  θέση και το χρυσό μετάλλιο στη κορδέλα από την αθλήτρια Νάση Αποστολία στην κατηγορία των γυναικών ,  η οποία κατέκτησε και την 6η θέση στο στεφάνι και την 7η θέση στις κορίνες και το σύνθετο ατομικό.

Η 2η  θέση στο σύνθετο ατομικό και τις κορίνες από την αθλήτρια Σφήκα Μαρία στην κατηγορία των κορασίδων 2ης χρονιάς στο Β επίπεδο  η οποία κατέκτησε και τη 7η θέση στην μπάλα.

Η 6η θέση στο σχοινάκι και η 7η θέση στο σύνθετο ατομικό από την αθλήτρια Κοσμίδη Έφη στην κατηγορία των κορασίδων 1ης χρονιάς στο Α επίπεδο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα Ιωάννα Γκαλαμέλου στην κατηγορία των γυναικών , Χαριτίνα Αγραφιώτη  ,Χριστίνα Γαλανάκου , Νικολέτα Χριστοδούλου , Κατερίνα Κορογιάννου και Μαριάννα Ταμπάκη στην κατηγορία των νεανίδων, Κων/να Γαλανάκου  και Παναγιώτα Καλογρηά στην κατηγορία των κορασίδων Α επιπέδου καθώς και στην μικρή  Εύα Καλογρηά ,  για την εξαιρετική τους παρουσία και προσπάθεια η οποία και πολύ σύντομα θα τους ανταμείψει!!!

Κλικ στις φωτογραφίες για μγάλωμα

ΓΑΣ Λιβαδεια Καλαματα 1ΓΑΣ Λιβαδεια Καλαματα 6 1ΓΑΣ Λιβαδεια Καλαματα 3 1 ΓΑΣ Λιβαδεια Καλαματα 1 1 Γασ Λιβαδεια Καλαματα 2 1 ΓΑΣ Λιβαδεια Καλαματα 4 1 ΓΑΣ Λιβαδεια Καλαματα 5 1 ΓΑΣ Λιβαδεια Καλαματα 7 1 ΓΑΣ Λιβαδειας Καλαματα 8 1

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle