Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
165

Μεγάλη επιτυχία είχε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Θειακούλη. ΒΙΝΤΕΟ

< 2 λεπτά
06.11.18 • 05:18
#Tags:

Βραδιά γεμάτη από τις παραδόσεις του τόπου ενώ το κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον όλη την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του Γιάννη Θειακούλη στην κατάμεστη αίθουσα του  Πολιτιστικού Κέντρου του Ορχομενού το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

Στιγμές που πάρα πολλοί τις έχουν βιώσει, περιγράφει στο τρίτο του βιβλίο με τίτλο «Λαογραφικές πινελιές του Ορχομενού» ο επίτιμος σχολικός σύμβουλος Γιάννης Θειακούλης.

Θειακουλης βιβλιο 1Πινελιές λαογραφίας και παράδοσης που σμίλεψε η γραφίδα του συγγραφέα με ανεξίτηλα χρώματα όπως ακριβώς έχουν χαραχτεί στις μνήμες των Ορχομενίων πλημμύρησαν την αίθουσα και δημιούργησαν συγκινησιακό και νοσταλγικό κλίμα.

Στην εκδήλωση εκτός από την ομιλία του συγγραφέα, διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο του οι εκπαιδευτικοί Αντωνία Κυριαζή-Μούσα και Άρης Μαυρογόνατος ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Ζαννιάς.

Παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, οι πρώην Δήμαρχοι Γιώργος Ζυγούρης, Γιάννης Μπέσσας, Κώστας Γκιζίμης, Κώστας Ξηρογιάννης, ο αντιδήμαρχος Λουκάς Μέττας, οι σεβαστοί πατέρες Χαράλαμπος, Αθανάσιος και Μιχαήλ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βούλα Καράλη και Χρήστος Μπαμπλέκος, ο σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Γιώργος Βούτσας και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Την εκδήλωση έκλεισαν με παραδοσιακούς χορούς νέοι και νέες του Ορχομενού.

Στο βίντεο αποσπάσματα από τις ομιλίες και τους χορούς

Φωτογραφίες ΕΔΩ

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZHblf3xg20M&w=560&h=315]

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle