Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
101

Μεγάλη επιτυχία είχε το 2ο Φεστιβάλ Βυζαντινών Χορωδιών.

< 2 λεπτά
19.09.17 • 17:38
#Tags:

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δημοτικός Οργανισμός Θηβών «ΔΟΘ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Επαρχίας Θηβών ο Ευαγγελιστής Λουκάς η χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών πραγματοποίησε το 2ο Φεστιβάλ Βυζαντινών Χορωδιών.

Η από κάθε άποψη άρτια οργανωμένη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο και κατάμεστο από πλήθος κόσμου προαύλιο χώρο του Ιερού Προσκυνηματικού ναού του «Ευαγγελιστού Λουκά» Θηβών, όπου βρίσκεται και ο πάνσεπτος τάφος του ιδρυτού της Εκκλησίας των Θηβών.

Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ είχε ο Άρχων Υμνωδός τΜτΧΕ κ. Γεώργιος Χατζηχρόνογλου.

Γιωργος Χατζηχρονογλου

Προσκεκλημένοι από τον οικείο Σύλλογο Ιεροψαλτών Επαρχίας Θηβών οι χορωδίες του Συλλόγου Ιεροψαλτών νομού Ευβοίας «Ο Παπαγιώργης Ρήγας», υπό τη διεύθυνση του μουσικολογιωτάτου κ. Γεωργίου Γερογιάννη, το «Εργαστήριο Ψαλτικής» υπό τη διεύθυνση του μουσικολογιωτάτου κ. Αθανασίου Παϊβανά τους οποίους ευχαριστούμε για την ευγενική τους αποδοχή και η χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Επαρχίας Θηβών «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς» υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θηβών κ. Αντωνίου Τσαρουχά.

Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και Χοράρχης του «Εργαστηρίου Ψαλτικής» κ. Αθανάσιος Παϊβανάς ο οποίος βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο της πόλης Σπύρο Νικολάου

Βραβευση Χορωδιες

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle