Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
114

Μετάλλια στο πρωτάθλημα Badminton για Μπάρτζου και Κωνσταντακάτου

< 1 λεπτό
20.03.18 • 11:41
#Tags:

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και o πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής κ. Σωτήρης Καρβούνης, συγχαίρουν την ομάδα  Badminton της Αναγέννησης Λιβαδειάς, για τις διακρίσεις της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton U15 - U19 που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ειδικά στην αθλήτρια της Αναγέννησης Λιβαδειάς Μπάρτζου Ελίνα η οποία κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία U19 και ένα αργυρό επίσης στο μικτό με συμπαίκτη τον Δημήτρη Παπαδόπουλο καθώς και στην Στεφανία Κωνσταντακάτου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διπλό με συμπαίκτρια την Ευγενία Νικολακοπούλου.

Ευχόμαστε η πορεία και οι διακρίσεις τους να είναι ανάλογες των προσπαθειών που έχουν καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια. Τα συγχαρητήρια ανήκουν και στον προπονητή τους, τον κ Θανάση Ορκόπουλο ο οποίος ακούραστα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle