Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
86

Μετά από 30 χρόνια ανακαινίστηκε το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου

< 2 λεπτά
11.07.17 • 06:12
#Tags:

Από το 1987 είχε να... μπει κεραμίδι στο Κέντρο Υγείας και αυτό έγινε το 2017, ύστερα από 30 χρόνια, με τη συνεργασία φορέων όπως ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου, αλλά και ιδιωτών επιχειρηματιών της περιοχής.

Το κέντρο παραδόθηκε τη Δευτέρα πλήρως ανακαινισμένο για την χρήση από το προσωπικό και την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Η ανακαίνιση αφορά στο σύνολο της εγκατάστασης, δηλαδή ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, επισκευές κεραμοσκεπής και τοιχοποιίας, καθώς και εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο ολόκληρου του κτιρίου.

Στη συνάντηση, που έγινε στο Κέντρο Υγείας με πρόσκληση του Διευθυντή Κώστα Χαμπίπη, παραβρέθηκαν, εκτός από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι χορηγοί, ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης, ο Πρόεδρος  του Εμπορικού Συλλόγου  Ηλίας Κολοβός , ο Νέστορας Αντωνίου Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας-Στερεάς  , η  Ευμορφία Βαλλά Διοικητής Νοσοκομείων Λιβαδειάς –Θήβας, ο Υποδιοικητής κ. Αγάτσας, ο  Μιχάλης Τσάτσης Διευθυντής Αστυνομικής Δ/νσης Βοιωτίας, ο  Κώστας Τοπάλης Διοικητής Τροχαίας και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

Όλοι εξήραν την ενέργεια ανακαίνισης του Κέντρου Υγείας και έδωσαν συγχαρητήρια στους χορηγούς.

al1

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle