Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
172

«Μετά την καταιγίδα»

< 4 λεπτά
07.12.15 • 21:26
#Tags:

«Μετά την καταιγίδα» Ε.Ευσταθίου Εκδόσεις Λιβάνη 2014 σελ. 651

Ένα σαγηνευτικό ερωτικό μυθιστόρημα.

Γράφει : Ο Κώστας Τραχανάς

Μαρτίνος ,Ρέα, Άρης ,Μάγδα είναι οι τέσσερις πρωταγωνιστές αυτού του μυθιστορήματος .
Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται στην σύγχρονη κοσμοπολίτικη Ύδρα και στην εξωτική Φλόριντα.

Η ηθοποιός Ρέα Γαλάνη ήταν ολομόναχη στο θέατρο, όταν δέχτηκε την επίσκεψη μιας άγνωστης.
Ήταν μια γυναίκα αριστοκρατική ,περίπου εβδομήντα χρονών και το όνομά της ήταν Σταματία Βερόνη-Κέλερ. Της δείχνει μια φωτογραφία , όπου η Ρέα βλέπει μια γυναίκα, που έμοιαζε με αυτή , λες και ήταν η δίδυμη αδελφή της.
Θα ορκιζόταν πως έβλεπε τον κλώνο της.

Η κοπέλα της φωτογραφίας ήταν η κόρη της κυρίας Κέλερ, η Μάγδα Κέλερ.μετά την καταιγιδα
Η Σταματία Βερόνη-Κέλερ έφτασε στη Ρέα από τον δικηγόρο της , που την πληροφόρησε πως υπάρχει μια σωσίας της κόρης της στην Ελλάδα…

Το ένστικτο της Ρέα έλεγε ότι από δω και μπρος η ζωή της δε θα ήταν πια η ίδια. Αυτή η γυναίκα δεν είχε έρθει απλώς για να γνωρίσει τη σωσία της κόρης της , και η Ρέα δεν ήξερε τι άλλο να περιμένει.

Η Σταματία Βερόνη-Κέλερ είναι αποφασισμένη να βοηθήσει χρηματικά την οικογένεια της Ρέα και να σώσει την μητέρα της ,που είναι βαριά άρρωστη. Παράλληλα η Ρέα θα βοηθήσει την κόρη της την Μάγδα Κέλερ ,που είχε πολλές περιπέτειες.

Η δεκαεννιάχρονη Μάγδα Κέλερ πρόλαβε να ερωτευτεί ένα άντρα, τον Μαρτίνο (Μίνο) Λιβέρη , να παντρευτεί τον αδελφικό του φίλο , τον Άρη Στασινό, να κάνει ένα παιδί και να πάρει διαζύγιο. Μέσα σε δύο χρόνια πρόλαβε να γίνει το αντικείμενο του μίσους δύο αντρών , να τρελαθεί και να …εξοριστεί στον Καναδά. Πρόλαβε να αποκτήσει τα πάντα και να τα χάσει σε μια νύχτα.

Ο Μαρτίνος Λιβέρης , αυτός ο ψαράς και δύτης, είχε καταστρέψει την κόρη της.
Η μάνα Σταματία Βερόνη-Κέλερ έγινε αρωγός στα άρρωστα σχέδια της κόρης της .

Βρήκε ένα τρόπο για να ξαναπάρει η Μάγδα τη θέση της στη ζωή της μικρής Δανάης-Αμάντας-Στασινού, να βρεθεί πάλι στον κόσμο των αρχόντων Στασινών.

Το μεγαλύτερο μέρος των σχεδίων της Σταματίας και της Μάγδας εξαρτιόταν αποκλειστικά από την τυχάρπαστη θεατρίνα.

Εννέα χρόνια μετά την εξευτελιστική αποπομπή της από την Ελλάδα, η Μάγδα θα είχε πάλι την ευκαιρία της. Την δεύτερη ευκαιρία της. Χάρη στην άγνωστη ηθοποιό Ρέα Γαλάνη, το ένα και μοναδικό της εισιτήριο για να φτάσει στον τελικό της προορισμό : την προσωπική της ευτυχία.

Η Ρέα Γαλάνη καλείται να παίξει ένα μεγάλο ρόλο .Ένα ανορθόδοξο ρόλο.
Θα μπορέσει ένας λάθος έρωτας να οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι ή το λάθος μονοπάτι αυτή τη φορά είναι ο μόνος δρόμος για την αληθινή αγάπη;

Περιπέτειες , λάθη , πάθη, θησαυρός του Μπαρέζι, απόγονοι της Μαρίας και του Μάρκο , καταραμένοι εραστές, κατάρες, δεισιδαιμονίες, δύστυχες ψυχές, ένα δαχτυλίδι, νόσος δυτών, ναυάγια τουρκικών πειρατικών, οράματα, φαντάσματα και δαίμονες. Ένα σαγηνευτικό ερωτικό μυθιστόρημα.

Η Ευαγγελία Ευσταθίου γεννήθηκε και µεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Ευαγγελία Ευσταθίουστο Παιδαγωγικό Τµήµα Δηµοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών και εργάζεται ως δασκάλα στη δηµόσια εκπαίδευση τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Ξεκίνησε να γράφει από µικρή ηλικία, στην αρχή παραµύθια και στη συνέχεια διηγήµατα. Ασχολείται επίσης µε τη ζωγραφική και τις κατασκευές από φυσικά υλικά. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Άλλα έργα της είναι : Προσωπικές Στιγµές, Πέτρινοι Κύκνοι, Μ’ Άλλα Λόγια Σ’ Αγαπώ, Αν τον Άνεµο Ρωτήσεις, Μετά την Καταιγίδα, Το Γυάλινο Ρόδο, Βαθύ, Βελούδινο Σκοτάδι και Ψίθυροι στις Φλόγες.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle