Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
145

Μετά τις εκλογές «κοινωνικό μέτωπο» εξήγγειλε η Κωνσταντοπούλου στη Θήβα

< 3 λεπτά
11.09.15 • 10:06
#Tags:

Μετά τις εκλογές «κοινωνικό μέτωπο» εξήγγειλε η Κωνσταντοπούλου στη Θήβα

Την ανάγκη σχηματισμού, μετά τις εκλογές, ενός μεγάλου, κοινωνικού μετώπου που θα αντισταθεί σθεναρά στην εκποίηση της χώρας εξήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την χθεσινοβραδινή ομιλία της στη Θήβα.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας στην Ζωή στη Θήβα 1Α΄ Αθηνών τόνισε επίσης την προτεραιότητα να απεμπλακούμε άμεσα από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και καταλύουν τη Δημοκρατία.

  Αναφέρθηκε επίσης ότι στα διλήμματα «Δημοκρατία ή μνημόνια» και «Δημοκρατία ή Ευρώ» η απάντηση είναι «Δημοκρατία» ενώ έκανε αναφορά στο άρθρο 120 του Συντάγματος και στην υποχρέωσή μας να υπερασπιζόμαστε με κάθε μέσο τη Δημοκρατία.

Η ομιλία της κ Κωνσταντοπούλου έγινε μπροστά σε ένα ιδιαίτερα εκδηλωτικό και μεγάλο πλήθος. Οι συγκεντρωθέντες επικρότησαν επίσης με θέρμη την άρνηση των Βουλευτών του νομού, Ζωή στη Θήβα 2Γιάννη Σταθά και Θανάση Σκούμα, να ψηφίσουν το τρίτο μνημόνιο, τιμώντας έτσι την ψήφο που τους έδωσαν οι Βοιωτοί στις προηγούμενες εκλογές.

Στο τέλος της ομιλίας έγινε παρουσίαση του ψηφοδελτίου του νομού που απαρτίζεται από τους/τις: 1)Σταθάς Γιάννης από το Δίστομο, Βουλευτής του ΟΧΙ στην απελθούσα βουλή, βιομηχανικός εργάτης, 2)Σκούμας Θανάσης από τη Θήβα, Βουλευτής του ΟΧΙ στην απελθούσα Βουλή, πρώην δήμαρχος Θήβας, Δικηγόρος, 3)Πούλου Ελένη από τη Λιβαδειά, Μέλος της ¨Αριστερής Ανασύνθεσης(ΑΡ.ΑΝ.)¨, Κοινωνιολόγος, Ιδιωτική Υπάλληλος, 4)Μοναχόπουλος Ηρακλής από τον Άγιο Θωμά Τανάγρας, Φαρμακοποιός, με δράση στα κινήματα, 5)Βελιτζέλου Ακτίνα από Ζωη στη Θηβατην Λιβαδειά, Κτηνοτρόφος, με δράση στο αγροτικό συνεταιριστικό κίνημα.

Αξίζει να αναφερθεί πως τη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας όπως η Βοιωτή Δέσποινα Σπανούδη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας, η Ελένη Κώνστα, η Ραχήλ Μακρή και ο Ηλίας Παπαδόπουλος υποψήφιοι στην Αττική καθώς και ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος υποψήφιος στην Β΄ Αθηνών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle