Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
318

Μεταγραφικός οργασμός στην ΑΕ Ορχομενού

< 3 λεπτά
03.07.18 • 11:21
#Tags:

Οι βάσεις μπήκαν, τα αποτελέσματα φάνηκαν και οι προσπάθειες είχαν την καλύτερη κατάληξη, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και την άνοδο στην μεγάλη Βοιωτική ποδοσφαιρική οικογένεια.

Στην πολυαγαπημένη και ιστορική ομάδα του Ορχομενού δεν της αρκεί όμως δεύτερος ρόλος παρά μόνο αυτός της πρωταγωνίστριας. Οι ιθύνοντες και διοικούντες την ομάδα βαδίζουν με αυτή την προοπτική όπως άλλωστε είναι και ο αρχικός σχεδιασμός, η ομάδα δηλαδή να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και σε κάθε κατηγορία.

Στην δύσκολη και απαιτητική Α΄ κατηγορία Βοιωτίας η ΑΕ Ορχομενού σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να πρωταγωνιστήσει και πάλι και γιατί όχι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Κινήσεις «ματ» λέγεται στους ποδοσφαιρικούς κύκλους ότι έχει κάνει η ΑΕΟ τόσο στο μεταγραφικό πεδίο όσο και στις ανανεώσεις συνεργασίας ποδοσφαιριστών που βοήθησαν και πρωταγωνίστησαν στο περσινό πρωτάθλημα ενώ αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και φέτος.

Μεταγραφές-Ανανεώσεις  

Η ομάδα του Ορχομενού απέκτησε τον δυναμικό στόπερ Κώστα Βούλγαρη για να «δέσει» η άμυνα, ο οποίος κατέκτησε τρεις φορές το κύπελλο Φθιώτιδας, είχε παρουσία στην Δ Εθνική και αγωνίστηκε στον Ελατειακό, στον Κηφισό και στο Καλαπόδι.

Παίκτης πολυτάλαντος ο Δημήτρης Νούλας ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή με παραστάσεις από την Β και τη Γ εθνική και έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Αργυρούπολης, του Αλίμου και του Μαρτίνου ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα στη νέα περίοδο.

Τον αρχηγό του Καλαποδίου Παναγιώτη Κατσαρό απέκτησε επίσης για την νέα σεζόν η ΑΕΟ ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Καλλιθαϊκό, Αμβρυσσέα, Παναλίαρτο, Πήγασο και Καλαπόδι.

Ένα μεγάλο ταλέντο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών του ποδοσφαίρου, πρόσθεσε στο δυναμικό της ομάδας η Διοίκηση, μετά από συντονισμένες προσπάθειες. Πρόκειται για τον Αργύρη Γάτσο με βαρύ βιογραφικό και πορεία σε Λεβαδειακό, Καβάλα, Αγροτικό Αστέρα, Σπάρτη, Αμβρυσσέα, ΠΑΟΚ Κυριακίου, Ύπατο και Κυπάρισσο.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια και πολλές διαπραγματεύσεις το ΔΣ της ΑΕΟ κατάφερε να φέρει στον Ορχομενό ένα επίσης πολύ καλό ποδοσφαιριστή, τον Χρήστο Μιχαήλ ο οποίος αγωνιζόταν στην Δόξα Βύρωνα. Ο Μιχαήλ έχει επίσης αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Φωκικό, Λαμία, Εθνικό Πειραιά, Ιστιαία και Μαρτίνο.

Εκτός όμως από την ένταξη νέου αίματος η Διοίκηση μετά από διαπραγματεύσεις κατάφερε να κρατήσει στην ομάδα και για την προσπάθεια στη νέα αγωνιστική περίοδο τους, Σταμάτη Μυλωνά, Σάκη Βελέντζα, Ηλία Τουρκοχωρίτη και Χρήστο Στεργίου σε αναγνώριση την αγωνιστικότητά τους και την προσφορά τους στην ομάδα.

Ο Γ Γεωργιάδης συνεργάτης του Χρ Θεοχάρη

Εκτός από τις μεταγραφές και ανανεώσεις στο ποδοσφαιρικό ρόστερ η Διοικήση της ΑΕΟ προσέλαβε τον Γιώργο Γεωργιάδη ως συνεργάτη του προπονητή Χρήστου Θεοχάρη.

Ο Γεωργιάδης ήταν προπονητής την τελευταία 5ετία στην ομάδα του Καλαποδίου.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle