Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
569

Μετακομίζει το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού

< 2 λεπτά
27.07.15 • 17:54
#Tags:

Μετακομίζει το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού

Μετά από πάρα πολλά χρόνια το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού αλλάζει στέγη σύμφωνα με απόφαση του Δήμου.

Με έγγραφο αίτημά του, το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού ζητούσε την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου που βρίσκεται στον Ορχομενό, δίπλα στα πέτρινα κτίρια του Δήμου, για τη μεταστέγασή Αστ Τμηματου, στο πλαίσια προσπάθειας, για την μείωση των δαπανών οι οποίες αφορούν τα μισθώματα στέγασης των Αστυνομικών υπηρεσιών.

Το Α.Τ. Ορχομενού καλύπτει όλον τον Καλλικρατικό Δήμο Ορχομενού και με βάση τις περικοπές στις δαπάνες του Δημοσίου υπήρχε σοβαρότατος και άμεσος κίνδυνος το αστυνομικό τμήμα Ορχομενού να καταργηθεί με ολέθρια αποτελέσματα τον Ορχομενό και τις γύρω κοινότητες.

Ο Δήμος έχει διαθέσιμο κτίριο κατάλληλο για τη στέγαση του αστυνομικού τμήματος που καλύπτει όλες τις ανάγκες, σε τετραγωνικά μέτρα, ισόγειο, με εύκολη πρόσβαση από όλους τους πολίτες και Αστ Τμαπό άτομα με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν χώροι παρκαρίσματος τόσο για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα όσο και για τα Ι.Χ.

Με γνώμονα αυτά το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου που βρίσκεται στην παραπάνω επί της οδού Λόρδου Βύρωνα στον Ορχομενό.

Στην εν λόγω συνεδρίαση έγινε λόγος για την αυξημένη παραβατικότητα με περιστατικά που έχουν σχέση με ναρκωτικά, ληστείες, κλοπές, ξυλοδαρμούς, αυθαιρεσίες και άλλες παράνομες πράξεις.

Βέβαια τα στατιστικά στοιχεία της παραβατικότητας στην περιοχή μας δεν έχουν σχέση με την πραγματική κατάσταση που επικρατεί και αυτό γιατί πολλοί κάτοικοι δεν δηλώνουν επίσημα διάφορα γεγονότα

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle