Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
98

Μεταπτυχιακό για την Αυτοδιοίκηση

< 1 λεπτό
18.05.15 • 19:57
#Tags:

Μεταπτυχιακό για την Αυτοδιοίκηση

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που θα δώσει νέα εξειδικευμένα στελέχη για την ανάπτυξη στην τοπική και περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, θα παρουσιάσει την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 12.30, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ΠατουληςΓ. Πατούλης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) Γ. Μέξης στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια, Αριστοτέλειο, Δημοκρίτειο, Πειραιώς και Πελοποννήσου, θα δημιουργηθεί πρόγραμμα Δια -Πανεπιστημιακό Δια-Τμηματικό Μεταπτυχιακών Σπουδών με θέμα «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση».

Το Δια -Πανεπιστημιακό Δια -Τμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών διοργανώνεται με τη σύμπραξη των Πανεπιστημίων Πελοποννήσου (Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων), Πειραιώς (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων), Δημοκρίτειου Θράκης (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών) και Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών) και της ΕΕΤΑΑ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle