Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
122

Με άδεια χέρια έφυγε ο ληστής από ταβέρνα στο Παύλο

< 1 λεπτό
22.10.18 • 10:14
#Tags:

Περίμενε να αδειάσει η ταβέρνα για να ληστέψει τους ιδιοκτήτες της, άγνωστος δράστης ο οποίος φορώντας κουκούλα Full face εισέβαλε με όπλο σε κατάστημα στο Παύλο Βοιωτίας.Ο ληστής απείλησε με το όπλο (δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν περίστροφο) αρχικά τον έναν εκ των ιδιοκτητών ηλικίας 57 ετών, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε επάνω του χρήματα.

Ο ληστής προχώρησε προς την ταμειακή την οποία φαίνεται ότι δεν μπόρεσε ή δεν πρόλαβε να ανοίξει, καθώς τόσο ο 57χρονος όσο και ο 53χρονος συνέταιρός του, Αλβανικής υπηκοότητας και οι δύο, πετάχτηκαν έξω από το μαγαζί καλώντας σε βοήθεια.

Από τη φασαρία ο ληστής εγκατέλειψε την προσπάθειά του και έφυγε από το σημείο πριν εμφανιστεί η αστυνομία, η οποία και αναζητά στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πηγή

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle