Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
120

Με δύο αθλήτριες ο ΓΑΣ Λιβαδειάς στο πρωτάθλημα Ρυθμικής Νεανίδων

< 1 λεπτό
23.04.19 • 07:19
#Tags:

Με τις πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητριών του ΓΑΣ Λιβαδειάς ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Νεανίδων στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας αίθουσα ‘Ιωάννης Μελισσανίδης στη Θεσσαλονίκη στις 20-21 Απριλίου 2019.

Οι αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς Χαριτίνα Αγραφιώτη και Μαριάννα Ταμπάκη, έχοντας πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για πρώτη φορά  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων αγωνίστηκαν ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής στην κατηγορία αυτή εκπροσωπώντας τη πόλη μας και κατάφεραν να πραγματοποιήσουν πολύ δυναμική παρουσία αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν λάθη στην εκτέλεση των προγραμμάτων τους λόγω του άγχους σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και προπονήτριες τόσο για την μεγάλη τους πρόκριση όσο και για την πολύ μεγάλη προσπάθεια να σταθούν στο ύψος ενός τόσο υψηλού επιπέδου Πανελληνίου Πρωταθλήματος!!!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους να κατακτούν συνεχώς υψηλότερους στόχους έχοντας αποκομίσει περισσότερες εμπειρίες μέσα από την συμμετοχή  σε ολοένα και δυσκολότερους αγώνες!!!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle