Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
562

Με επισημότητα και πλήθος κόσμου ο αγιασμός των υδάτων στη Λιβαδειά. ΦΩΤΟ

< 3 λεπτά
06.01.16 • 14:44
#Tags:

Με επισημότητα και πλήθος κόσμου ο αγιασμός των υδάτων στη Λιβαδειά.ΦΩΤΟ

Στην πρωτεύουσα του Νομού της Βοιωτίας έγινε με κάθε επισημότητα ο κεντρικός εορτασμός των Άγιων Θεοφανείων και του αγιασμού των υδάτων κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες οι οποίες ευνόησαν την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος τέλεσε την 14Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Μητροπολιτικό Ναό, των Εισοδίων της Θεοτόκου Λιβαδειάς.

Έπειτα σε πομπή και με την παρουσία αγήματος από το κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού της Θήβας που απέδιδε τιμές και της Φιλαρμονικής του Δήμου Λιβαδειάς, την συμμετοχή των Κληρικών, της Δημάρχου Λιβαδειάς Γιώτας Πούλου, της Αντπεριφερειάρχου ΠΕ Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά, του βουλευτή Βοιωτίας Ευάγγελου Μπασιάκου, Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων και πλήθους κόσμου τελέστηκε, ο αγιασμός των υδάτων στις πηγές της «Κρύας».

Νεαροί βούτηξαν στα νερά και «έπιασαν» τον Σταυρό στους οποίους ο Σεβασμιώτατος τους χάρισε αναμνηστικά δώρα και τους έδωσε την ευλογία του.

12 3 5 6 7 8 9 10 11 12

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle