Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
95

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

< 1 λεπτό
06.02.18 • 17:48
#Tags:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Π. ΣΤ. Ε, της Π. Ε. Βοιωτίας  και του  Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον Πρύτανη του Γ.Π.Α. κ. Παπαδούλη Γεώργιο , την Επίκουρη Καθηγήτρια  κα Ψυχογιού Μαρία και τον ειδικό συνεργάτη , κ. Ρίζο Σπύρο.

Θέματα της ημερίδας ήταν :
1.    Προτάσεις  για την παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροτροφικού τομέα
2.    Νιτρικά στο Κωπαϊδικό Πεδίο
3.    Μείωση της ρύπανση του νερού από την γεωργική δραστηριότητα
4.    Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της
Εκμετάλλευσης (σχέδια βελτίωσης).

Η παρουσία του Πρύτανη του Γ.Π.Α.  Γιώργου Παπαδούλη και του Περιφερειάρχη μας , Κώστα Μπακογιάννη, ολοκληρώνει μια προσπάθεια, ένα προσωπικό στοίχημα τόσο του Περιφερειάρχη, όσο και της ομάδας μας.

«Αναμένουμε την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. . Αποστόλου, για την υλοποίηση του σχεδίου μας , έχοντας εξασφαλίσει 2.500.000€ , που αφορούν το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στη Βοιωτία.
Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη , γιατί αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για αυτό το μεγάλο εγχείρημα». Τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle