Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
254

Με λιακάδα το ψήσιμο του οβελία

< 2 λεπτά
06.04.15 • 20:01
#Tags:

Με λιακάδα το ψήσιμο του οβελία

Ανοιξιάτικο Πάσχα θα κάνουμε τελικά και με λιακάδα θα ψήσουμε τα αρνιά την Κυριακή του Πάσχα Καιρόςενώ και οι προετοιμασίες του Μεγάλου Σαββάτου για το σούβλισμα, το κοκορέτσι, τη μαγειρίτσα αλλά και την Ανάσταση θα την γιορτάσουμε επίσης με καλό καιρό και ανοιξιάτικο χρώμα.
Καιρος αΟ καιρός παρά τις μπόρες και τη πτώση της θερμοκρασίας ουσιαστικά την Μ Τετάρτη και την Μ Πέμπτη που δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς, θα μας αποζημιώσει τις επόμενες ήμερες και το θερμόμετρο θα σκαρφαλώσει στους 16 βαθμούς την Μ Παρασκευή και στους 21 βαθμούς όλες τις επόμενες ημέρες.
Μάλιστα μέχρι την Κυριακή του Θωμά θα έχουμε θερμοκρασίες 25 και 26 βαθμών σύμφωνα με τις προβλέψεις των σχετικών ιστοσελίδων που δίνουν τις προγνώσεις.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle