Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
169

Με ορμητήριο τον Ορχομενό γέμισαν την πιάτσα ηρωΐνη. 8 συλλήψεις, δικογραφία για 80!

< 1 λεπτό
16.04.19 • 05:49
#Tags:

Η έφοδος της αστυνομίας σε σπίτια μελών του κυκλώματος απέφερε οκτώ συλλήψεις νεαρών από την περιοχή του Ορχομενού.

Η σπείρα με ορμητήριο τον Ορχομενό δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας μοιράζοντας στα στέκια των ναρκομανών ηρωίνη και χασίς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον τελευταίο χρόνο το κύκλωμα φέρεται να "έσπρωξε" στην πιάτσα πάνω από 2,5 κιλά ηρωίνης και περισσότερα από 4 κιλά χασίς.

Το "ντου" των αστυνομικών έγινε το πρωί της Δευτέρας σε οργανωμένη επιχείρηση στα σπίτια των μελών του κυκλώματος, όπου βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν οκτώ νεαρούς, ηλικίας 22-30 ετών, ενώ κατασχέθηκαν αυτοκίνητα και χρήματα.

Επίσης έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος περίπου 80 ατόμων, που φέρεται να προμηθεύοντας τα ναρκωτικά από το συγκεκριμένο κύκλωμα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Τρίτη 16/4 στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle