Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
133

Με Παντελή Θαλασσινό και έκθεση Φωτογραφίας συνεχίζονται τα "Τροφώνια 2017"

< 3 λεπτά
07.09.17 • 17:05
#Tags:

Με την πολυαναμενόμενη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και της Μικτής Χορωδίας Λιβαδειάς Έρκυνα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Τροφωνίων 2017 του Δήμου Λεβαδέων, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ, στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας στη Λιβαδειά.

Ο δημοφιλής και αγαπημένος συνθέτης και τραγουδοποιός έρχεται στη Παντ ΘαλασσινόςΛιβαδειά μαζί με επτά φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη στο μπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη στο βιολί, τον Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι, τον Λευτέρη Χαβουτσά στην κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη στα κρουστά και ηχολήπτες τους Γιώργο Καρυώτη και Ευτύχιο Γιαννακούρα ,για να παρουσιάσει τραγούδια απ’ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, τραγούδια που θα παιχτούν για πρώτη φορά φέτος, και ακόμη τραγούδια απ’ τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: «Να ΄ταν ο πόλεμος χορός» και «Με δυο ρολόγια…».

Γνωστές συνθέσεις και τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού θα ερμηνευτούν από τη Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς Έρκυνα μαζί με τον ίδιο το συνθέτη, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Τοντόρ Καμπακτσίεφ. Στο πιάνο συνοδεύει ο Δημήτρης Ζωγράφος.
Η συναυλία διοργανώνεται από τη Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς Έρκυνα και το Δήμο Λεβαδέων.
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ Προπώληση : «Πολύτροπο» , Μπουφίδου 16, τηλ. 22610-21090.

Έκθεση Φωτογραφίας από την Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς (www.fotolesxilivadias.gr e-mail: fotolesxilivadias@gmail.com) πραγματοποιεί, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων «ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2017», έκθεση φωτογραφίας των μελών της.
Εκθεση ΦωτογραφίαςΗ έκθεση θα αναρτηθεί στην αίθουσα της Νεροτριβής στις Πηγές Κρύας στη Λιβαδειά, από την Παρασκευή 8 μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 19:00 - 21:30
Σαββάτο - Κυριακή: 12:00 - 14:00 & 19:00 - 21:30

Είσοδος Ελεύθερη

Συμμετέχουν:
Αθανασοπούλου Μαρία-Χριστίνα, Αλογοσκούφης Χρήστος, Αναστασίου Ελένη, Αντωνοπούλου Γεωργία, Βόγγλη Δήμητρα, Βόγγλη Μαρία, Καλομοίρη Αγάθη, Καραδήμα Γιάννα, Καρούζος Παναγιώτης, Κοβάνη Νεκταρία, Κοτσώνας Κώστας, Λάμπρου Μία, Λεμονής Γιάννης, Λιάκος Μπάμπης, Μίχου Μαίρη, Μπακολουκάς Λουκάς, Μπουζάς Γιώργος, Μπούρας Νίκος, Πασβαντίδης Μπάμπης, Πλιακοστάμου Νινέττα, Πολυτάρχου Σπύρος, Στάμου Μαρία, Σφυρικάκης Διαμάντης.

Σύσκεψη για συμμετοχή στην εβδομάδα κίνησης

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 11/09 και ώρα 18.00 μ.μ στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου Λιβαδειάς, θα γίνει συνάντηση της Επιτροπής Αθλητισμού για όσους φορείς (Αθλητικούς – Χορευτικούς συλλόγους, Σχολές χορού, Γυμναστήρια) θέλουν να συμμετάσχουν στην Εβδομάδα Κίνησης ( BE ACTIVE ) που θα πραγματοποιηθεί από 24/09/2017 έως 30/09/2017.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle