Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
117

Με Παπαθωμά, Πούλου η συνέντευξη για τον 4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο

< 2 λεπτά
20.09.16 • 12:09
#Tags:

Στην τελική ευθεία μπήκαμε για τον 4ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στη Λιβαδειά.

Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν, η αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας Θανάσης Βλάχος και η Πρόεδρος του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς Γωγώ Θεοδώρου, θα δοθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Λιβαδειάς στο παλιό Δημαρχείο.

Στην συνέντευξη θα δοθούν από τους ομιλητές πληροφορίες για τις παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, για τις αγωνιστικές λεπτομέρειες, για τις συμμετοχές και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που έχουν σχεδιαστεί για την αρτιότερη διοργάνωση. Εκτός από τους προαναφερθέντες ομιλητές έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν, θεσμικοί συνεργάτες, χορηγοί, προμηθευτές και άλλοι υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Σημείωση για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ: Στο τέλος της συνέντευξης θα δοθούν οι κάρτες διαπίστευσης και πληροφοριακό υλικό. Υπενθυμίζουμε ότι χωρίς την κάρτα διαπίστευσης οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ δεν θα έχουν πρόσβαση σε ορισμένα σημεία των εκδηλώσεων.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στους αγώνες συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο site του Τροφωνίου παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle