Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
129

Με την εθνική U15 στο Πανευρωπαϊκό Badminton ο Περγαντίνας

< 1 λεπτό
14.02.20 • 14:40
#Tags:

Στην Γαλλία βρίσκεται από την Τετάρτη 12/2 ο αθλητής του Συλλόγου μας Περγαντίνας Κωνσταντίνος ως μέλος της Εθνικής Ομάδας για το Πανευρωπαικό Badminton U15 που διεξάγεται στη πόλη Liévin.
Την αποστολή αποτελούν οι αθλητές Περγαντίνας Κωνσταντίνος (Αναγέννηση Λιβαδειάς), Μαβίδης Αχιλλέας (ΕΑΤΕΚ), Κουτσούρη Ευαγγελία (ΠΛΑΤΩΝ), Παυλίδου Θωμαή (ΡΟΥΠΕΛ) με συνοδό προπονητή τον Παναγιώτη Σκαρλάτο.
Είναι ο δεύτερος αθλητής μας μετά την πολυετή παρουσία της Ελίνας Μπάρτζου με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.
O αθλητής μας θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των αγώνων στο απλό  τον αθλητή από την Λετονία Toms Sala.
Στο διπλό με συμπαίκτη τον άλλο αθλητή της Εθνικής μας Μαβίδη Αχιλλέα θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι που θα προκύψει από την αναμέτρηση των Λετονών αθλητών Dinars και των Φιλανδών αθλητών Alvar MELLERI – Akseli NUMMI.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle