Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
365

Με Τομ Χανκς αρχίζουν οι προβολές στο Δημοτικό σινεμά Θήβας

< 2 λεπτά
01.11.16 • 18:40
#Tags:

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του δημοτικού χειμερινού κινηματογράφου, που λειτουργεί υπό τη διεύθυνσή της στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, την Πέμπτη 03/11/2016.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 03/11/2016 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 09/11/2016

Inferno

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ
Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ομάρ Σι, Ιρφάν Καν, Σίντσε Μπάμπετ Κνούτσεν
Διάρκεια: 121 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

«Ο καθηγητής Λάνγκτον ξυπνά τραυματισμένος και με μερική αμνησία σε ένα νοσοκομείο της Φλωρεντίας. Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τρέπεται σε φυγή με τη νεαρή γιατρό της βάρδιας, η οποία θα τον βοηθήσει να αποκωδικοποιήσει μια συνωμοσία που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας».
ΠΕΜΠΤΗ 10/11/2016 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 16/11/2016

The Accountant | Ο Λογιστής

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Ο’ Κόνορ
Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Άννα Κέντρικ, Τζ. Κ. Σίμονς, Τζέφρι Τάμπορ, Τζον Μπέρνθαλ, Τζον Λίθγκοου
Διάρκεια: 128 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

«Ο Κρίστιαν Γουλφ είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Κρίστιαν κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ρέι Κινγκ, αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει».

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 9.15 μ.μ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle