Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
72

Με το ΚΤΕΛ έφερνε ηρωίνη στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
27.12.17 • 06:23
#Tags:

Συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων, Κυριακή 24/12, το μεσημέρι σε περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ηρωίνης από τον 39χρονο, την οποία προμηθεύεται από περιοχή της Αθήνας, ο συλληφθείς εντοπίστηκε κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Κατά τη διενέργεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (16,6) περίπου γραμμαρίων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle