Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
163

Με φουστανέλα τερμάτισε και στο Μαραθώνιο της Ρώμης ο Κώστας Χατζής

< 3 λεπτά
29.03.15 • 18:36
#Tags:

Και στη Ρώμη με την Σημαία μας τερμάτισε ο Κώστας Χατζής

Με την γαλανόλευκη στους ώμους και την εθνική μας ενδυμασία (φουστανέλα) τερμάτισε ο Λεονταρίτης Κώστας Χατζής και στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρώμης που έγινε την περασμένη Κυριακή!


Συναντηθήκαμε
εκείέι πριν λίγες ημέρες όπου είχε έρθει για να τρέξει και βέβαια να τερματίσει σε έναν ακόμη Διεθνή Μαραθώνιο και να προβάλει την πατρίδα μας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Τα κατάφερε και αυτή τη φορά, και έφτασε στον τερματισμό όπου μέσα σε επευφημίες, στην Αιώνια Πόλη, την Ρώμη, έφερε την Σημαία μας στον τερματισμό κάτω από βροχή η οποία του δημιούργησε ένα μικροπρόβλημα.

Χατζης γ

Ρώμη 2015

Ο Κώστας, ως γνήσιος Έλληνας, φορά φουστανέλα έχει στους ώμους του την Ελληνική Σημαία και βέβαια φέρει και… μουστάκι! Δεν είναι όμως φυσικό του και στη Ρώμη λόγω της βροχής και της ολισθηρότητας του εδάφους, γλίστρησε και του έφυγε το μουστάκι!

Έτσι, για πρώτη φορά, θα τον δούμε στις φωτογραφίες να τερματίζει στη Ρώμη χωρίς… μουστάκι. Μικροπράγματα όμως μπροστά σε αυτόν τον άθλο που καταφέρνει κάθε φορά ο Κώστας, γεμίζοντας περηφάνια και σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες που τον βλέπουν στη διαδρομή και στον τερματισμό σε διάφορες πόλεις του κόσμου!   

Ο Κώστας Χατζής κατάγεται από το Λεοντάρι Βοιωτίας και μετέχει σε Μαραθωνίους δρόμους στο εξωτερικό, τερματίζοντας με την παραδοσιακή μας φουστανέλα και πάντα με την ελληνική σημαία.

Ζει μόνιμα στην Ολλανδία όπου είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά (δύο αγόρια και μία κόρη) και στόχος του είναι κάποτε να τερματίσουν μαζί και οι τρεις στο Καλλιμάρμαρο.

Πρόσφατα βραβεύτηκε, σε εκδήλωση του Διεθνή Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, από την πρώην Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για την προβολή της χώρας μας.

Βέβαια ο πατριώτης μας, Βοιωτός, θα είναι παρών και στον φετινό 33ο Μαραθώνιο και θα τερματίσει με τη σημαία και τη φουστανέλα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο στο οποίο, όπως μας λέει, κάθε φορά που τερματίζει αισθάνεται δέος.

"Δεν γίνεται να μην είμαι στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Θα τα πούμε τον Νοέμβριο στον 33ο εκεί στον τερματισμό πάντα με τη φουστανέλα και την σημαία μας. Χαιρετισμούς στους πατριώτες " μου είπε ο Κώστας φεύγοντας γεμάτος υπερηφάνεια... 

Μπάμπης Ζανιάς

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle