Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
108

Μια θάλασσα τραγούδια στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
07.09.16 • 16:28
#Tags:

Ο Σύλλογος “Άσκηση, Ψυχαγωγία, Υγεία” Ορχομενού και η Χορωδία του Συλλόγου “Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού” θα μας ταξιδεύσουν σε “Μια θάλασσα τραγούδια”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο ανοιχτό Θεατρο Κρύας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Τροφώνια 2016" ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Ένα σεργιάνι στην Ελλάδα χωρισμένο σε 4 θεματικές ενότητες, που αναφέρονται στο γάμο, την ξενιτιά, το καφενείο και την επιστροφή.

Μέσα από κείμενα, δρώμενα, χορό και τραγούδι θα κάνουμε μια γνωριμία με έθιμα από περιοχές της χώρας μας όπως τα Επτάνησα, η Κρήτη, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle