Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
163

Μοτολέσχη Ορχομενού. "Κοπή το πίτα" για πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα

< 2 λεπτά
03.02.19 • 07:46
#Tags:

Ευχές για καλή χρονιά και κυρίως για πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα, γέμισαν την αίθουσα όπου η "Μοτολέσχη Ορχομενού" έκοψε την καθιερωμένη πίτα της για την νέα χρονιά.

Ασφυκτικά γεμάτος "ο Μικρός" από φίλους των μοτοσυκλετιστών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ... κοπή τη πίτα της Μοτολέσχης. Παρόντες σύσσωμο το ΔΣ και τα μέλη της ΜΟΤΟΡ, του ΠΠΣΟ και φίλων του Ορχομενίτικου Καρναβαλιου και υποψηφίους των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών.

Την πίτα-αναπαράσταση στα χρώματα του σήματος της Μοτολέσχης, έκοψε ο πρόεδρος Κώστας Λαντζιβίρης ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη και σε όλους τους παραβρισκόμενους  καλή χρονιά.

Τυχερός της βραδιάς ο Γιώργος Κραβαρίτης ο οποίος κέρδισε το φλουρί και παρέλαβε το δώρο του, ένα ρολόι χειρός με το σήμα της ΜοτοΛέσχης.

Καλή χρονιά με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.

"κλικ" στις φωτό για μεγάλωμα

Μοτολέσχη πίττα 1 1 Μοτολέσχη πίττα 2 1 Μοτολέσχη πίττα δωρο 1 Μοτολέσχη πίττα φλουρι 1 Μοτολέσχη πίττα 3

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle