Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
118

Μουσικό Μικρασιατικό ταξίδι στη Θήβα

< 2 λεπτά
10.12.18 • 17:19
#Tags:

    Η   Ένωση Μικρασιατών Θήβας και ο  Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής Θήβας  μας υπόσχονται ένα μαγευτικό και συνάμα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι, με συνθέσεις και τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων δημιουργών, με καταγωγή την Σμύρνη και την Πόλη.

Μπροστά μας θα ζωντανέψουν εμβληματικές φυσιογνωμίες του νεοελληνικού μουσικού μας πολιτισμού, όπως Απ. Χατζηχρήστος, Κ. Σκαρβέλης, Σπ. Περιστέρης, Β. Παπάζογλου, Γ. Τσαούς, Αντ. Νταλκάς, Π. Τούντας, Γ. Παπαϊωάννου, Γ. Μητσάκης.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν το χορευτικό και χορωδιακό τμήμα της Ένωσης Μικρασιατών με χοροδιδάσκαλο την Χριστίνα Στέρπη και την Ελένη Ξυνού αντίστοιχα, προβολή εικόνων και απαγγελία σχετικών κειμένων.

Παίζουν και τραγουδούν οι Σωτήρης Δρίτσας-μπουζούκι,   Γιάννης Καραλής- κιθάρα-τραγούδι,  Αγγελική Λαζάρου-τραγούδι,  Κώστας Γεωργούλης-βιολί, Αγησίλαος Πανουσάκης-τουμπερλέκι   και Σωτήρης Παπαναστασίου- τραγούδι.  Την επιμέλεια των κειμένων έχει αναλάβει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και την παρουσίαση η Στεφανία Κανδρή.

Το μουσικό μας ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, 6 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας. Τα έσοδα από τη συμβολική είσοδο των 5 ευρώ θα διατεθούν για πολιτιστικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μικρασιατες 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle