Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
94

Μπαίνουν φανάρια στη διασταύρωση Πέρα Χωριού

< 1 λεπτό
01.11.16 • 17:49
#Tags:

Ξεκινάει από 10 Νοέμβρη η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στις κάθετες διασταυρώσεις και η τοποθέτηση κίτρινων προειδοποιητικών σηματοδοτών στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας Λιβαδειάς – Αράχωβας, Πέρα Χωριό, σε απόσταση 100 μ. από τις διασταυρώσεις 

Στη σημερινή συνάντηση στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Βοιωτίας, κας Φανής Παπαθωμά , με πολίτες του οικισμού του Δήμου Λεβαδέων , Πέρα Χωριού , η κα Παπαθωμά ενημέρωσε την αντιπροσωπέια για την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών και τόνισε :

“ Είναι ένα αίτημα χρόνων των κατοίκων της Λιβαδειάς , το οποίο πραγματοποιείται. Γιατί κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών μας .

Θα γίνει τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών με επενέργεια στις κάθετες διασταυρώσεις και η τοποθέτηση κίτρινων προειδοποιητικών σηματοδοτών στον δρόμο Λιβαδειάς – Αράχωβας , έτσι ως ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

Προσπαθούμε καθημερινά για την αναβάθμιση των οδικών υποδομών μας και δίνουμε έμφαση στις απρόσκοπτες και ασφαλείς μετακινήσεις των πολιτών μας “.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle