Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
82

Μπατζελή: Θα είμαστε παρόντες για την ανάπτυξη της Στ Ελλάδας

< 2 λεπτά
03.09.19 • 09:39
#Tags:

Με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων νέας Περιφερειακής Αρχής η επικεφαλής της παράταξης «Πατρίδα μας, η Στερεά», Κατερίνα Μπατζελή έκανε την παρακάτω δήλωση:
Η νέα Περιφερειακή αρχή εγκαταστάθηκε και ανέλαβε καθήκοντα για την νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2019-2023.
Με τον ορισμό των αντιπεριφερειαρχών, την εκλογή του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής , ολοκληρώθηκε ο ορισμός του σχήματος Διοίκησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Ως παράταξη «Πατρίδα μας, η Στερεά» ευχόμαστε μια γόνιμη και δημιουργική περίοδο, για την ποθούμενη ανάπτυξη και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και εισοδημάτων, για το καλό των συμπολιτών μας στην Στερεά Ελλάδα .
Θα είμαστε παρόντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το κυρίαρχο όργανο διαβούλευσης και λήψης αποφάσεων για όλα τα μείζονα θέματα της περιφέρειάς μας, αλλά και σε όλες τις Επιτροπές και Φορείς, προκειμένου να συνθέτουμε για τα καλώς κείμενα, αλλά και να στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα, με άποψη και τεκμηριωμένες προτάσεις .
Η Περιφερειακή Διακυβέρνηση θα είναι ο στόχος διεκδίκησης για την Παράταξή μας, δηλαδή η διεκδίκηση συμμετοχής των Κοινωνικών φορέων για όλα τα σημαντικά θέματα της Στερεάς Ελλάδας. Μαζί με τους Κοινωνικούς Φορείς θα διεκδικήσουμε το ποιοτικό άλμα στην οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική πρόοδο και την προστασία του περιβάλλοντος στη Στερεά Ελλάδα.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle