Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
357

Μπλόκο-ληστεία σε ζευγάρι από 12 άτομα με 4 φορτηγάκια

< 2 λεπτά
21.07.15 • 18:57
#Tags:

Μπλόκο-ληστεία σε ζευγάρι από 12 άτομα με 4 φορτηγάκια

Με τέσσερα φορτηγάκια χθες το απόγευμα στην οδό Χαλκίδας Λέπουρων, στα οποία επέβαιναν 12 άτομα, μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα και έκλεισαν τον δρόμο σε ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι 41 και 24 ετών τους οποίους λήστεψαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού, οι δράστες κινήθηκαν εναντίον τους και με την απειλή όπλου (πιστολιού), τους απέσπασαν χρηματικό ποσό των (130) ευρώ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομίας οχημα δραστωνσυνελήφθησαν, το μεσημέρι στην περιοχή του Βασιλικού Χαλκίδας, οκτώ (8) ημεδαποί, ηλικίας 47, 43, 22, 21, 20, 19, 16 και 15 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μαζί με τέσσερις τουλάχιστον ακόμη συνεργούς τους που αναζητούνται, διέπραξαν ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών, στην ευρύτερη περιοχή της Αμαρύνθου Ευβοίας.

Οι οκτώ επιβαίνοντες προσήχθησαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή δύο εξ αυτών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (130) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στους παθόντες. Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τα προαναφερόμενα τρία Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle