Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
117

Μπλόκο σε 3,5 κιλά ηρωίνης

< 2 λεπτά
05.04.15 • 16:33
#Tags:

Μπλόκο σε 3,5 κιλά ηρωίνης

Σε ειδική κρύπτη σε πορτμπαγκάζ ΙΧ είχαν κρύψει και μετέφεραν 3,541 γραμμάρια ηρωίνης, ένας άνδρας και μια γυναίκα (41 και 39 χρονών αντίστοιχα) που συνελήφθησαν στη Θήβα χθες.

ΗρωίνηΕκτός από την ηρωίνη είχαν στη κατοχή τους ένα πιστόλι και 52 σφαίρες καθώς και διάφορα χρυσαφικά. Σε βάρος τους βέβαια σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Θήβας αξιοποίησαν πληροφορίες σχετικά με μεταφορά από τους δράστες, ναρκωτικών ουσιών από περιοχή της Αθήνας προς τη Βόρεια Ελλάδα, εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο χώρο αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν, επτά (7) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού μεικτού βάρους (3.541) γραμμαρίων.

Ηρωίνη αΕπιπλέον στο εσωτερικό του οχήματος και στη κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• ένα πιστόλι με τη γεμιστήρα του,
• (52) φυσίγγια πιστολιού,
• το χρηματικό ποσό των (180) ευρώ,
• (2) κινητά τηλέφωνα και
• διάφορα χρυσαφικά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ερευνάται ο τρόπος κτήσης και προέλευση τους,

Σύλληψη και στη Χαλκίδα φυγόδικου για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (04-04-2015) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 50χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, με ποινή φυλάκισης επτά (7) ετών, έντεκα (11) μηνών και είκοσι οκτώ (28) ημερών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle