Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
80

Μπλόκο στα αμαξοστάσια των Δήμων Λιβαδειάς, Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας

< 2 λεπτά
19.11.18 • 07:23
#Tags:

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχει στην κινητοποίηση που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ και θα κρατήσει κλειστά τόσο το αμαξοστάσιο του Δήμου Λεβαδέων όσο και το αμαξοστάσιο του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας , ως ελάχιστη έκφραση διαμαρτυρίας και αγανάκτησης , αλλά και ελάχιστο φόρο τιμής για τις τραγικές απώλειες συναδέλφων μας , κατά την ώρα εκτέλεσης της εργασίας τους.

Τις τελευταίες μέρες θρηνήσαμε ακόμα δύο συναδέλφους νεκρούς ( και τον τραυματισμό ενός ακόμα ). Φτάνει πια!!Δεν ανεχόμαστε και δεν αντέχουμε να συνεχίζεται άλλο αυτή η ανθρωποθυσία  συναδέλφων εργαζομένων. Έγκαιρα είχαμε επισημάνει ότι η εντατικοποίηση της εργασίας , η μη τήρηση της νομοθεσίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια , η έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας η μη πραγματοποίηση ελέγχων , ο έλλειψη συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού , αλλά και οι ελαστικές μορφές εργασίας , είναι αιτίες που ευθύνονται για τη μακροσκελή – δυστυχώς – λίστα θανάτου συναδέλφων μας.

Φτάνει πια!! Κυβέρνηση και αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μπορούν να σφυρίζουν αδιάφορα ή να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τα πτώματα των εργαζομένων.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ!!

ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle