Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
190

Νέα γήπεδα αερομεταφερόμενης στέγης στο ΣΕΦ

< 2 λεπτά
22.10.18 • 16:17
#Tags:

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο αναβάθμισης του σε όλα τα επίπεδα η οποία βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προχώρησε στο «κλείσιμο» δύο γηπέδων διπλής διαγράμμισης για μπάσκετ – βόλεϊ με το νέο σύστημα του αερομεταφερόμενου κελύφους, συνολικού εμβαδού 1.300 τετραγωνικών μέτρων και ύψους 11 μέτρων, πιστοποιημένο με ISO 9001-14001. Επίσης τοποθετήθηκαν δάπεδα TARAFLEX 8-10 mm τα οποία είναι πιστοποιημένα από τη FIBA και τη FIBV, καθώς και από την IHF την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χάνμπολ. Τοποθετήθηκε ακόμα φωτισμός με ειδικό LED για αθλητικούς χώρους.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν εντός 70 ημερών, ενώ παράλληλα σε διάστημα έξι μηνών έχουν επίσης κατασκευαστεί δύο γήπεδα μπάσκετ – βόλεϊ και δύο γήπεδα 5x5.

Με δεδομένη τη μεγάλη ζήτηση στα σχέδια το επόμενο διάστημα είναι η κατασκευή ακόμα δύο κλειστών γηπέδων με αερομεταφερόμενο κέλυφος και ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 9x9.

Παράλληλα θα αρχίσει να υλοποιείται η προγραμματική σύμβαση που έχει συναφθεί μεταξύ ΣΕΦ και Περιφέρειας Αττικής, για την ανακατασκευή δύο γηπέδων τέννις, δύο παιδικών χαρών καθώς και έργων φωτισμού και άρδευσης.

Η χρήση των γηπέδων προορίζεται για τα Σωματεία του Πειραιά και της Νότιας Αθήνας, ενώ τα πρωινά οι χώροι αυτοί, όπως και το σύνολο των εγκαταστάσεων του ΣΕΦ, θα διατίθενται για σχολικές εκδρομές.

ΣΕΦ 1 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle