Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
73

Νέα παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας. Μέχρι πότε και πως μπορείτε να τα πληρώσετε

< 1 λεπτό
12.01.19 • 16:23
#Tags:

Παράταση στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων, που έληξε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.Πλέον οι πολίτες μπορούν να τα πληρώσουν έως το τέλος το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σχετική υπουργική απόφαση πρόκειται να υπογραφεί από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα.

Προϋπόθεση είναι η πληρωμή των τελών να γίνει στις Δ.Ο.Υ..

Υπενθυμίζεται πως όσοι πληρώσουν εκπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ίσο με την αξία τους.

Γι' αυτήν την οφειλή ο φορολογούμενος θα έχει τη δυνατότητα να κάνει ρύθμιση, μετά από έναν μήνα, με την πάγια ρύθμιση σε 24 δόσεις, αλλά η βεβαιωθείσα οφειλή επιβαρύνεται με τους προβλεπόμενους τόκους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle