Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
91

Νέες ταινίες ασφαλείας τσιγάρων

< 1 λεπτό
01.11.16 • 18:27
#Tags:

Για την εξοικονόμηση δημόσιων δαπανών, την πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδος για την εκτύπωση των ταινιών φορολογίας καπνικών προϊόντων.

Για την αποτελεσματικότερη πάταξη κυκλωμάτων που λυμαίνονται τον χώρο,
απαιτείται η εκτύπωση ειδικών ταινιών φορολογίας καπνού με αυστηρές προδιαγραφές που θα είναι απόρρητες, για λόγους ασφαλείας και δημοσίου συμφέροντος. Στην Ελλάδα το μόνο ίδρυμα το οποίο κατέχει διεθνή πιστοποίηση ως προς τις εκτυπώσεις και είναι το πλέον αξιόπιστο για λόγους διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος είναι η Τράπεζα της Ελλάδας.

Ως εκ τούτου, με συγκεκριμένη διάταξη νόμου προβλέφθηκε η ανάθεση της εκτύπωσης των ταινιών αυτών στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία έχει προβλέψει νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας και όχι μια αντιγραφή των υφιστάμενων χαρακτηριστικών των ταινιών (για τις οποίες υπήρχαν καταγγελίες ότι υπήρχαν αντιγραφές).

Κλείνει έτσι οριστικά μία περίοδος κατά την οποία το ελληνικό Δημόσιο εκτύπωνε χαρτονομίσματα και άλλα έντυπα με ασφαλείς διαδικασίες, εξαιρουμένων των ενσήμων ταινιών φορολογίας καπνού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle