Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
110

Νέο κύμα κακοκαιρίας "χτυπά" τη Στερεά Ελλάδα από την Κυριακή

< 2 λεπτά
03.01.20 • 20:34
#Tags:

Επιδείνωση του καιρού από την Κυριακή και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, τις ισχυρές καταιγίδες στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, τους πολύ θυελλώδεις βοριάδες που ίσως ξεπεράσουν και τα 10 μποφόρ στο Αιγαίο, τον παγετό και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από τη νέα ισχυρή κακοκαιρία θα είναι από την οροσειρά της Πίνδου και ανατολικότερα και από το ύψος των Σποράδων και νοτιότερα.
Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας θα βρεθούν Αττική, Βοιωτία και η Εύβοια με τα χιόνια να φτάνουν πιθανόν μέχρι και το λεκανοπέδιο της Αθήνας ενώ μεγάλα προβλήματα πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, σε τμήματα του οδικού δικτύου στην Εύβοια αλλά και στα Βίλια, περιοχές που χτυπήθηκαν ιδιαίτερα από το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας.
Η δυσκολότερη ημέρα φαίνεται πως θα είναι η Δευτέρα (Θεοφάνεια) όπου η κακοκαιρία θα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μέσα στην Τρίτη τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν από τα βόρεια προς τα νότια και την Τετάρτη πλέον θα μιλάμε για έναν γενικά βελτιωμένο καιρό με το τσουχτερό κρύο να κυριαρχεί όπως επίσης και τον παγετό.
Σε ότι αφορά τις θαλάσσιες συγκοινωνίες θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα υπάρχει γενικό απαγορευτικό στο Αιγαίο το διήμερο Δευτέρα – Τρίτη.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle