Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
124

Νίκη για την Ελλάδα στο miniEURO

< 2 λεπτά
22.09.15 • 19:30
#Tags:

Ομαδα μινιφοτμπολ

Η Εθνική Ομάδα στο Βερσάρ. Τρίτος από δεξιά στην πάνω σειρά ο Δημήτρης Μπούρας

Νίκη για την Ελλάδα στο miniEURO 

Νικηφόρα ξεκίνησε η εθνική μας ομάδα στο πρώτο ματς στο EURO15 του minifootball στον αγώνα με το Βέλγιο στο Βερσάρ της Κροατίας, με τον Δημήτρη Μπούρα στη σύνθεσή της και διακριθέντα.

Με βολίδα του αρχηγού Δημήτρη Καραβίδα στο 15’ η Ελλάδα πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου.

Οι διεθνείς μας έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ ενώ ξεκίνησαν αγχωμένοι στο πρώτο μέρος. Στη συνέχεια άρχισαν να προσαρμόζονται να βρίσκουν το ρυθμό τους και στο τέλος επικράτησαν επί των κατώτερων Βέλγων. 

Ο προπονητής της εθνικής Αποστόλης Γκαϊφύλλιας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και πλέον το μυαλό όλων είναι στο αυριανό ματς με την ισχυρή Ισπανία το οποίο θα αρχίσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το novasports 4.
Το πρωτάθλημα μεταδίδεται και ζωντανά μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.eurominifootball.com.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπουρνιάς, Καραβίδας, Γιοβανόπουλος, Νικολάου, Ντούβλης, Μπούρας, Ντρένοβα, Γκιάλης, Σιακαμπένης, Ταραμάς, Πομώνης, Γιαννουλάκης, Θανάσης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle