Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
154

Νίκη ελπίδας η ΑΕ Ορχομενού

< 3 λεπτά
24.01.15 • 16:54
#Tags:

Νίκη ελπίδας η ΑΕ Ορχομενού

Με ένα όμορφο γκολ μετά από ατομική ενέργεια στο 80 από τον Μιχαλόπουλο, η ΑΕ Ορχομενού κέρδισε στο γήπεδό της τον Απόλλωνα Ακραιφνίου και έβαλε φωτιά στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Σπύρου Γκουλή έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα πίεσε από την αρχή του αγώνα αλλά απέτυχε στις τελικές προσπάθειες χάνοντας έτσι αρκετές ευκαιρίες.

Αντιθέτως ο Απόλλωνας προσπάθησε με αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσει την αντίπαλη άμυνα άλλα δεν τα κατάφερε έχοντας απέναντι της τον Γαρδικιώτη που έσωσε την εστία του σ με δυο καταπληκτικές εκτινάξεις και τον κεντρικό αμυντικό δίδυμο των αδελφών Σκαγιάκου ενώ μαζί με τους Μιχαλόπουλο, Βλάχο ήταν και οι διακριθέντες από τον Ορχομενό
Ορχομενός: Γαρδικιλώτης, Ντάνος (90΄Γαλανάκος), Καλομοίρης, Σκαγιάκος Δ, Σκαγιάκος Κ, Καλύβας, Βλάχος, Χαρίσης (70΄Μαγκούφης), Κοντελές, Μιχαλόπουλος, Ιωάννου (45΄Μουστής).

Στη μάχη της σωτηρίας τώρα, η ομάδα του Ορχομενού έφτασε στους οχτώ βαθμούς ενώ το Υπατο έμεινε στους 14 χάνοντας εκτός έδρας στο Κόκκινο με 3-0 ενώ και ο Απόλλωνας χάνοντας στον Ορχομενό έμεινε στους 15 συμπληρώνοντας μαζί με τον Παναλίαρτο που δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό αφού έχασε και σήμερα στα Άσπρα Σπίτια από την Ενωση με 3-0.

Στην κορυφή το τρελό ράλι της Θήβας συνεχίζεται και οδηγεί την κούρσα της Α κατηγορίας Βοιωτίας με 49 βαθμούς κερδίζοντας και σήμερα με 2-0 το Κυριάκι. Στη δεύτερη θέση μόνος πλέον είναι ο Κιθαιρώνας με 37 βαθμούς που κέρδισε με 3-1 την Δάφνη εντός και στη Τρίτη ο Παρνασσός με 35 βαθμούς χάνοντας βαθμούς σήμερα στην Αναγέννηση με την ισοπαλία που απέσπασε (2-2).

Την επόμενη Κυριακή ο Ορχομενός παίζει εκτός έδρας με τον Κιθαιρώνα και ακολουθούν Δάφνη -Π.Α.Ο.Κυριακίου, Απόλλων Ακρ - Αναγέννηση, Θήβα- Αμβρυσσέας, Παρνασσός - Ένωση, Δήλεσι - Επαμεινώνδας, Παναλίαρτος – Κόκκινο, Ύπατο- Παμβαγιακός

Η Βαθμολογία (17 αγώνες)
Θήβα                 49
Κιθαιρώνας        37
Παρνασσός        35
Ένωση                30
Παμβαγιακός      30
ΠΑΟ Κυριακίου  25
Αναγέννηση       26
Αμβρυσσέας      25
Δήλεσι               22
Δάφνη Ερ.         22
Κόκκινο             22
Επαμεινώνδας 17
—————————————
Απόλλων          15
Ύπατο              14
Ορχομενός        8
Παναλίαρτος       0
* Η Ένωση έχει -2 βαθμούς

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle