Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
173

Νίκη 2-0 η ΑΕΟ και μάχη μέχρις εσχάτων για την σωτηρία

< 2 λεπτά
16.02.15 • 18:50
#Tags:

Νίκη 2-0 η ΑΕΟ και μάχη μέχρις εσχάτων για την σωτηρία

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και μετά την νίκη της ΑΕ Ορχομενού με 2-0 επί της Ένωσης Ασπρων Σπιτιών Αντίκυρας, η μάχη σωτηρίας της ομάδας θα δοθείμέχρι το τέλος.
Αν και φαίνεται ότι είναι αδύνατη η σωτηρία οι Ορχομένιοι είναι διατεθειμένοι να παίξουν μέχρι τέλους το χαρτί τους και πάντως να μην πέσουν αμαχητί.
Ο Ορχομενός πήρε την ουσία που δεν είναι άλλοι από τους τρεις βαθμούς και στην Ένωση έμειναν οι εντυπώσεις αφού δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και τελικά έφυγαν από τον Ορχομενό με 0 βαθμούς.
Το γνωμικό η μπάλα εκδικείται επαληθεύτηκε στο στάδιο του Ορχομενού αφού οι φιλοξενούμενοι με δύο δοκάρια και τρεις τουλάχιστον κλασικές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Το κατάφερε όμως ο Μιχαλόπουλος στο 43΄ με πλασέ έγραψε το 1-0 και έστειλε την ομάδα του προηγούμενη στο ημίχρονο παρά τις διαμαρτυρίες για οφ σάιντ,
Στην επανάληψη στο 85ο λεπτό ο Κοντελές πλάσαρε και έγραψε το 2-0 για την ΑΕΟ που έφτασε τους 11 βαθμούς και παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το ερχόμενο Σάββατο 21/2 στις 15.00 αγωνίζεται εκτός έδρας στο Κόκκινο το οποίο ουσιαστικά είναι αδιάφορο με 28 βαθμούς και στην 9η θέση της βαθμολογίας.
Ο αγώνας της περασμένης Κυριακής ήταν για την 20η αγωνιστική και απομένουν ακόμη 10 αγώνες φωτιά για την σωτηρία της ΑΕΟ αφού ουσιαστικά μόνο η νίκη την ενδιαφέρει αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Σπύρος Γκουλής, προπονητής της ΑΕΟ μετά την νίκη της Κυριακής τόνισε ότι «συνεχίζουμε την προσπάθεια»…

Για τον Ορχομενό αγωνίστηκαν :  Γιουβανάκης, Ντάνος, Καλομοίρης (85’ Πούσιας), Βελέντζας, Σκαγιάκος Δ., Ιωάννου, Βλάχος, Μερζάνης, Χαρίσης (70΄ Μουστής), Μιχαλόπουλος (65΄ Μαγκούφης), Κοντελές.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle