Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
131

Νεαροί κλέφτες με αδυναμία στα δίκυκλα

< 2 λεπτά
09.03.16 • 18:14
#Tags:

Εξαρθρώθηκε σπείρα νεαρών από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από πολύμηνη έρευνα η δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας ενέχονται στην διάπραξη σωρείας κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών.

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία τριών μελών της εγκληματικής ομάδας, ηλικίας 22, 20 και 17 μηχανες κλεφτεςετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ισόγειο εγκαταλελειμμένης ημιτελούς οικοδομής, στην περιοχή της Κανήθου Χαλκίδας, χώρος – «καβάτζα», στον οποίο οι δράστες μετέφεραν κλεμμένες μοτοσικλέτες, προκειμένου να τις αποσυναρμολογήσουν και να διαθέσουν παράνομα τα ανταλλακτικά τους.
Συγκεκριμένα, στον ανωτέρω χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες, τις οποίες οι δράστες είχαν εν μέρει αποσυναρμολογήσει, μεγάλος αριθμός ανταλλακτικών άλλων μοτοσικλετών, καθώς και διάφορα εργαλεία.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 06-12-2009 έως και 11-06-2015, οι τρεις δράστες ενέχονται στη διάπραξη δεκατεσσάρων (14) συνολικά κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών, από διάφορες περιοχές της Χαλκίδας και την ευρύτερη περιοχή αυτής.

Ο 22χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη ληστείας, κλοπών και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ ο 17χρονος έχει απασχολήσει για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Σημειώνεται επίσης ότι μετά από επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις, βρέθηκαν εγκαταλελειμμένες σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, οι περισσότερες από τις ανωτέρω κλεμμένες μοτοσικλέτες, οι οποίες αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle