Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
92

Νεκρά δύο παιδιά στην Αλίαρτο

< 1 λεπτό
18.02.19 • 17:28
#Tags:

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι δύο μικρών παιδιών στον καταυλισμό των Ρομά στον Άγιο Αθανάσιο, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για δύο ξαδέρφια, ηλικίας 3,5 και 4 ετών, τα οποία έπαιζαν, και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν σε ανοιχτό βόθρο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν, από συγγενικό τους πρόσωπο, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπισιτώθηκε ο θάνατός τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου έκαναν τεράστιες προσπάθειες να τα επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς απέβησαν άκαρπες. Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν δώσει οι Αρχές, φαίνεται πως τα παιδιά ήταν πάρα πολύ ώρα στο νερό, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση που ήταν πλέον μη αναστρέψιμη.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν καταλήξει για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει πολλοί συγγενείς των παιδιών αλλά και αστυνομικές δυνάμεις, που προσπαθούν να καταγράψουν πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle