Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
186

Νεροχύτης ηρωίνη στη Λιβαδειά. Τρεις συλλήψεις στον Ορχομενό.

< 3 λεπτά
15.11.15 • 17:34
#Tags:

Νεροχύτης ηρωίνη στη Λιβαδειά.Τρεις συλλήψεις στον Ορχομενό.

Συνελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

ΗρωίνηΠροχθές αργά το απόγευμα, οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει έναν 37χρονο, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης («φιξάκι»).

 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος είχε προμηθευτεί την εν λόγω ναρκωτική ουσία από τον 42χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί έξω από το σπίτι του στη Λιβαδειά.

 Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στο σπίτι του 42ζρονου και κατασχέθηκαν:

(9) ανισοβαρείς αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης σε στερεά μορφή (βράχος), συνολικού μεικτού βάρους (76,2) γραμμαρίων, επιμελώς κρυμμένες σε αυτοσχέδια κρύπτη κάτω από το σιφόνι του νεροχύτη στο χώρο της κουζίνας.

 Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, επιμελώς κρυμμένη ομοίως σε ειδική κρύπτη κάτω από τον νεροχύτη.

Το χρηματικό ποσό των (3.030) ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Διάφορα αντικείμενα και εργαλεία, με υπολείμματα ηρωίνης, τα οποία χρησίμευαν για τη θραύση της.

 Επιπλέον στη κατοχή του 42χρονου, βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο ομοίως κατασχέθηκε, ως μέσο διευκόλυνσης της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

 Σημειώνουμε ότι ο 42χρονος είχε συλληφθεί ξανά, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, το περασμένο Οκτώβριο.

Έξι ακόμη συλλήψεις για ναρκωτικά, 3 στον Ορχομενό   

Το τελευταίο 24ωρο, Συνελήφθησαν σε περιοχές της Βοιωτίας και στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, έξι (6) άτομα και συγκεκριμένα πέντε ημεδαποί ηλικίας 33, 25, 29, 28 & 25 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 36χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, συνελήφθησαν στον Ορχομενό Βοιωτίας τρία άτομα και συγκεκριμένα 33χρονος, 28χρονος και 25χρονος, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν στη Χαλκίδα 29χρονος και 25χρονος, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη στη Λιβαδειά ο 36χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ομοίως μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

 Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle