Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
109

Ντέρμπι κορυφής την Κυριακή ΑΟ Υψηλάντης-ΑΕ Ορχομενού. ΒΙΝΤΕΟ

< 1 λεπτό
08.02.18 • 17:52
#Tags:

Αγώνας πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται αυτός που θα γινει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Υψηλάντη.

Η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕ Ορχομενού, πρωτοπόρου και αήττητου του πρωταθλήματος, στις 15.00 στον αγώνα που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Οι δύο ομάδες δηλώνουν πανέτοιμες για την αναμέτρηση ενώ η ΑΕ Ορχομενού θα έχει κοντά της τους πολυπληθείς φίλους της ιστορικής ομάδας της Βοιωτίας οι οποίοι θέλουν να γυρίσουν σελίδα και να πρωταγωνιστήσουν ξανά στο Βοιωτικό ποδόσφαιρο και ακόμη ψηλότερα όπως της αρμόζει.

Ο Υψηλάντης φιλοδοξος έχει δείξει την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση και η πορεία του δικαιώνει την δεύτερη θέση που κατέχει 3 βαθμούς πίσω από την ΑΕ Ορχομενού.

Την Κυριακή στον Υψηλάντη οι φίλαθλοι ελπίζουν οτι θα απολαύσουν έναν πολύ καλό αγώνα αντ'αξο των δύο ομάδων και βέβαια να νικήσει ο καλύτερος.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=n-eFb3PGfT8]

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle