Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
102

Ξάφριζε τα σπίτια που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός

< 1 λεπτό
06.10.17 • 20:20
#Tags:

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης 39χρονη κατηγορούμενη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η 39χρονη υπήκοος Αλβανίας, βρέθηκε να έχει στη κατοχή της πέντε σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι, ένα περιδέραιο λαιμού και ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των (20) ευρώ, τα οποία είχε νωρίτερα αφαιρέσει από οικία 63χρονης ημεδαπής, όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της συλληφθείσας, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορους χώρους αυτής και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων και συγκεκριμένα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες και περιδέραια λαιμού, μενταγιόν, ρολόγια, χρυσές λίρες Αγγλίας κ.α., καθώς και το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ.

Από τα κατασχεθέντα κοσμήματα, μέρος αυτών αποδόθηκε στην 63χρονη νόμιμη κάτοχό τους, ενώ για τα υπόλοιπα διερευνάται η προέλευση και ο τρόπος κτήσης τους.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle