Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
88

Ξάφρισε είδη προικός αξίας 100.000€

< 2 λεπτά
23.01.18 • 11:22
#Tags:

Συνελήφθη, χθες (22-01-2018) το απόγευμα στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, 63χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών περιπολιών και ελέγχων με σκοπό την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών, εντόπισαν χθες το απόγευμα τον 63χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, το οποίο ήταν έμφορτο με (52) δέματα με λευκά είδη.

Όπως προέκυψε, ο 63χρονος είχε αφαιρέσει νωρίτερα τα ανωτέρω δέματα (περιείχαν σεντόνια και κουρτίνες), από ανενεργό εργοστάσιο στο Σχηματάρι, η συνολική αξία των οποίων, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη τους, υπερβαίνει τις (100.000) ευρώ.

Ειδη προικός κλοπή 1

Τα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 63χρονου. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούταν σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle