Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
124

Ξέφρενη πορεία της ΑΕ Ορχομενού μέχρι την κατάκτηση του τίτλου VIDEO

< 2 λεπτά
12.02.18 • 20:05
#Tags:

Δεν βρήκε νικητή το ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου της Β κατηγορίας ανάμεσα στο Υψηλάντη και τον Ορχομενό μένοντας στο ισοπαλο1-1.
Ισοπαλία που κρατά την ομάδα του Χρήστου Θεοχάρη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την ομάδα του Νίκου Καραγιαννιδη να χάνει την ευκαιρία να φτάσει έτσι ώστε να διεκδικήσει το στέμμα του πρωταθλητή που όπως όλα δείχνουν πρωταθλήτρια θα στεφτεί η ομάδα του Ορχομενού.
Στο χθεσινό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Υψηλάντη με τη παρουσία 300 φίλων του ποδοσφαίρου, ο Ορχομενός έδειχνε να πατά  καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού .
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους όταν σε λάθος του Παπαντζήμα ο Γαμβρίλης έγινε κάτοχος της μπάλας για να τροφοδοτήσει τον Χαρίση που μπήκε στην περιοχή και απέναντι από τον Τσεργά, πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ του Υψηλάντη απέκρουσε.

Στο 11' μπαλιά του Τζουνάρα στον Καλλιώρα που μπήκε στην περιοχή για να ανατραπεί από τον Ψαλλίδα με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κάκος σημειώνοντας το 1-0. Από το σημείο εκείνο και ύστερα ο Ορχομενός πήρε μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη φάση σε αντίθεση με τον Υψηλάντη που θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του.
Σστο 31' το σουτ του Τζήκα από τα 30μ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 40' σε γρήγορη αντεπίθεση ο Τζήκας βρήκε τον Κάκκο που μέσα στην περιοχή άνοιξε το κοντρόλ με τον Αβράμπο να μπλοκάρει τη μπάλα.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Ορχομενό να κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Κάκου. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ζουλέκου χωρίς να μπορεί να νικήσει τον Τσεργά που απέκρουσε.
Η ομάδα του Ορχομενού συνέχισε να πιέζει και στο 65' ισοφάρισε όταν σε πάσα του Ζουλέκου ο Γρίβας στην καρδιά της άμυνας του Υψηλάντη κατέβασε την μπάλα και με σουτ νίκησε τον Τσεργά ισοφαρίζοντας 1-1.
Στο 79' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ όταν σε σέντρα του Ζουλέκου από πλάγια αριστερά ο Χαρίσης έκανε την κεφαλιά από κοντά με τη μπάλα να καταλήγει αουτ.

«Το ΔΣ της ΑΕΟ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ορχομενού και ειδικά την ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ που μας έκαναν να νιώθουμε γηπεδούχοι. Επίσης την ΠΗΓΗ ΚΡΕΑΤΩΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για την ευγενική προσφορά του και την ταβέρνα ο ΛΑΖΟΣ που πάντα είναι δίπλα στις ανάγκες τις ομάδας. Καλή συνέχεια στην ομάδα ΑΟ ΥΨΗΛΑΝΤΗ και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kTXszBDchmU]

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle