Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
100

Ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

< 1 λεπτό
17.05.19 • 16:43
#Tags:

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 8χρονη Αλεξία, η οποία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα.
 Σύμφωνα με σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν από το Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», η 8χρονη, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, παραμένει νοσηλευόμενο στη ΜΕΘ με εικόνα βαρείας νευρολογικής συνδρομής.
 «Η ασθενής επαναδιασωληνώθηκε στις 16.05.2019, λόγω αδυναμίας διατήρησης του αεραγωγού. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη» αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου.
Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες νωρίτερα, η γιατροί ανακοίνωσαν πως η 8χρονη αποσωληνώθηκε και έδειχναν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γνωστοποιηθεί, η μικρή κινούσε τα άκρα της αλλά δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον.
Φωτογραφία αρχείου

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle