Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
155

Ξεκινούν οι διαδικασίες ανάπλασης της παιδικής χαράς Ορχομενού

< 1 λεπτό
29.09.19 • 06:50
#Tags:

Επιτέλους ξεκινούν οι διαδικασίες για την ανάπλαση της παιδικής χαράς στον Ορχομενό που εδώ και αρκετά χρόνια  έχει στερήσει το παιχνίδι από χιλιάδες παιδιά αφού, να υπογραμμίσουμε, ότι δεν υπάρχει παιδική χαρά σε ολόκληρη την πόλη.
Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου όπου μεταξύ και των άλλων  σημαντικών θεμάτων όπως η εκλογή αντιπροέδρου της οικονομικής επιτροπής για την περίοδο 2019-2021, τη διεξαγωγή διαγωνισμού για την κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων στις τοπικές κοινότητες Παύλου, Πύργου και Καρυάς, της τροποποίησης του προϋπολογισμού για το τεχνικό και επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου για το 2020, θα γίνει και συγκρότηση επιτροπής για τον διαγωνισμό ανάπλασης της παιδικής χαράς της πλατείας Ηρώων και του περιβάλλοντα χώρου.
Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ του asopichos.gr  ΕΔΩ
Παιδική χαρά Ορχομενού παλια 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle