Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
182

«Ξεκλείδωσαν» τα έργα ΕΣΠΑ στη Θήβα, έρευνα για την Αειφόρο Ενέργεια

< 3 λεπτά
29.09.15 • 20:30
#Tags:

«Ξεκλείδωσαν» τα έργα ΕΣΠΑ στη Θήβα, έρευνα για την Αειφόρο Ενέργεια

Επιλύθηκαν τα χρηματοδοτικά προβλήματα που είχαν προκύψει για τα έργα στο ιστορικό ρέμα Χρυσορρόα, την ανάπλαση του πεζόδρομου στην οδό Επαμεινώνδα και την Ενεργειακή αναβάθμιση του παλαιού Δημαρχείου.

Τα εν λόγω έργα, που υλοποιεί ο Δήμος Θηβαίων στο πλαίσιο Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Πεζοδρομος Θήβαςτρέχοντος ΕΣΠΑ 2007-2013, είχαν σταματήσει μετά από δηλώσεις διακοπής εργασιών των εργολάβων λόγω καθυστέρησης της κατανομής των απαιτούμενων χρηματοδοτήσεων και μη πληρωμής τους.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, με αφορμή την ευχάριστη είδηση για τη συνέχιση των εργασιών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η δημοσιονομική στενότητα, η έλλειψη ρευστότητας και η αβεβαιότητα που επικρατεί στη χώρα μας επηρέασαν αρνητικά την υλοποίηση των ενταγμένων στα επιχειρησιακά προγράμματα έργων του Δήμου μας. Πρόκειται για πολύ σημαντικά έργα, τα οποία θα αναβαθμίσουν την περιοχή μας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και γι' αυτό καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ομαλοποιηθούν τα προβλήματα και να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες, προκειμένου να ολοκληρωθούν μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα για το οποίο έχουμε δεσμευθεί».

Ερεύνα για την Αειφόρο Ενέργεια
Στο πλαίσιο σύνταξης του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια και την συμμετοχή στο Χρυσορρόα ρέμα ΘήβαςΣύμφωνο των Δημάρχων, ο Δήμος Θηβαίων πραγματοποιεί έρευνα ενεργειακής συμπεριφοράς των κατοίκων του δήμου.
Τα στοιχεία που ζητούνται να συμπληρωθούν είναι ανώνυμα και θα παραμείνουν εμπιστευτικά και μόνο για το σκοπό που ζητούνται.
Ο Δήμος Θήβας παρακαλεί για την άμεση συμμετοχή και συμπλήρωση του αντίστοιχου ερωτηματολογίου της κατηγορίας που ανήκουν οι δημότες..

Το link για τον οικιακό τομέα ( για ιδιόκτητες ή ενοικιαζόμενες κατοικίες):
http://goo.gl/forms/R7K0IOckLz

Το link για τον τριτογενή τομέα (για γραφεία, σχολεία, ιατρεία, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, φροντιστήρια,εμπορικά κλπ)
http://goo.gl/forms/lRR48UVmwg

Γιορτή στα ΚΑΠΗ Βαγίων
Το Κ.Α.Π.Η της Δημ.Ενότητας Βαγίων, πραγματοποιεί εκδήλωση στην ταβέρνα "ΦΩΛΙΑ", το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 8:00 μ.μ. με την ευκαιρία εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων (1/10/2015) και στον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας του.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle