Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
312

Ξεριζώθηκαν πάνω από 1.500 δενδρύλλια χασίς. Ληστείες σε Λαμία και Θήβα

< 3 λεπτά
01.09.15 • 10:39
#Tags:

Ξεριζώθηκαν πάνω από 1.500 δενδρύλλια χασίς. Ληστείες σε Λαμία και Θήβα

Φυτεία με 1.534 συνολικά δενδρύλλια χασις, εντοπίστηκε από αστυνομικούς στη θέση Αγ. Αντωνίου Δράκου του Τειχίου Φωκίδας, χθες 31-08, το πρωί. Στην δασώδη και δύσβατη περιοχή οι αστυνομικοί κατάσχεσαν.
Φυτεια Χασις 1
• (1.534) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (15) εκατοστά έως και (3) μέτρα το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν.
• (2) κιλά και (200) γραμμάρια κάνναβης.
• Μία ζυγαριά ακριβείας και ένα σύστημα ποτίσματος της φυτείας.
• Ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, κοντά στη φυτεία και σε απόσταση 50 περίπου μέτρων, εντοπίσθηκαν τρία παραπήγματα, στα οποία παρέμεναν οι δράστες κατά τη καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου.

Ληστεία σε βάρος οδηγού φορτηγού 

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες (31-08-2015) περίπου στις 21:40΄, διέπραξαν ληστεία σε βάρος οδηγού Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου στην Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) της Λαμίας.

Ειδικότερα, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, πλησίασαν τον 26χρονο οδηγό, ο οποίος είχε ξεφορτώσει προϊόντα σε εταιρεία χονδρικού εμπορίου τροφίμων στην ανωτέρω περιοχή και μόλις είχε εισέλθει στο όχημα του και με την απειλή μαχαιριού, απέσπασαν χρηματικό ποσό και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Επίθεση σε 77χρονη 

Χθες γύρω στις 11:30 στηη Θήβα, 28χρονος Πακιστανός με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την κατοχή 77χρονης ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το πορτοφόλι. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 28χρονος το χρονικό διάστημα από 15-05 έως 27-08-2015, ενέχεται στη διάπραξη τριών (3) κλοπών στην ανωτέρω περιοχή και ειδικότερα:

• Κλοπή σε αποθήκη οικίας 47χρονου ημεδαπού, όπου αφαίρεσε σωλήνες χαλκού αξίας (1.000) περίπου ευρώ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle