Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
116

"Ξεχείλισε" το κολυμβητήριο στη γιορτή του ΑΚΟΛ

< 2 λεπτά
12.09.19 • 09:52
#Tags:

Η ανταπόκριση των αθλητών και αθλητριών, στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΚΟΛ, για την πραγματοποίηση γιορτής κολύμβησης, με αφορμή τη νέα αγωνιστική περίοδο,  ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες!
Το κολυμβητήριο της πόλης, χθες την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, ¨φόρεσε τα γιορτινά του¨ και υποδέχτηκε παιδιά, και γονείς που τα συνόδευσαν και ενθάρρυναν τις προσπάθειές τους.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού & Τουρισμού του Δήμου Λεβαδέων Μάριος Σάκκος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, στον σύντομο χαιρετισμό του, δεσμεύτηκε για τη συνεχή λειτουργία του κολυμβητηρίου, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.
Ο Πρόεδρος του ΑΚΟΛ Αναστάσιος Ακριδόπουλος, ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των παιδιών και την παρουσία των γονιών τους στην εκδήλωση, ενημερώνοντάς τους ότι οι προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι συνεχώς κοντά υποστηρίζοντας τις προσπάθειες όλων των παιδιών που μετέχουν στις δραστηριότητες του Ομίλου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη χορήγηση αναμνηστικών συμμετοχής σ’ όλα τα παιδιά.
"Κλικ" στις φωτογραφίες για μεγάλωμα
Γιορτη Κολυμβησης ΑΚΟΛ 3 1 2 Γιορτη Κολυμβησης ΑΚΟΛ 3 Γιορτη Κολυμβησης ΑΚΟΛ 2 1 2 Γιορτη Κολυμβησης ΑΚΟΛ 1 2
 
 
 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle